2010/08/05

5 aug 2010


Som en fortsättning på det här vill jag tillägga att de som verkligen älskar och förstår sig på mig kommer inse varför jag i perioder kommer att välja att försvinna in i mig själv framöver. Det bara är och ska vara så. Det är helt jäkla ok att inte vara någon allt, alltid tillgänglig, alltid omhändertagande, allas allt och så vidare. Jag fann mig själv få panik när jag blev uppringd av en vän som frågade "men hur är det med dig... egentligen?" efter att jag inte svarade på ett antal sms. Jag började ursäkta mig själv nästan omedelbart och sköt fokus över på min väns liv som bara ville höra från mig och tala med mig... Tydligen brukar människor gilla sånt ibland... alltså att prata med mig... weird. Nej nej, JAG är weird som ännu inte har kommit underfund med att det är helt ok och naturligt att inte ens svara i telefonen när man behöver fokusera allt krut på sig själv. Det är för att det i mitt naturliga läge, att ta hand om alla och mitt arbete, inte finns något utrymme för mig. Det är då kontrasten, mellan att ta ett steg tillbaka som jag behöver nu och att bry sig om människor som jag gör varje dag, blir för stor. Et voilá! I give to you, en härdsmälta a la ingen-bryr-sig-om-mig-så-nu-måste-jag-bry-mig-om-mig-själv-akut-och-dubbel-så-mycket.

Vissa delar av mig känner väl fortfarande att jag har gått miste om mycket. En hel del av de där monumentalt superduperviktiga sakerna som man inte ska missa. Eller inte. Ok, jag har inte missat mycket med tanke på att en hel del folk där ute inte kan "skryta" med en könskorrigering men en hel massa av sådan folk upplever under sina tidiga twenties. Vad det nu kan vara vet jag inte i nuläget utan upplever det då och då när jag känner att "oj, nämen är det så här det ska kännas, fan vad nice/hemskt/urk/fy/aj"

Idag har jag arbetat med människor, jag har pratat med människor om människor, jag har hjälpt människor. Jag har bland annat hjälpt en människa att få en len kissemurra och nu är jag jävligt trött på kissemurror... och människor som sitter ihop med de... och de människor som mer än gärna vill sätta på människor med kissemurror. Blä.